sunnuntai 12. elokuuta 2018

Sinimusta (AKS:n ja IKL:n perinne) viheroikeisto osallistuu Tampereen yliopiston vaaleihin 2018 punämädän vaalirikoksista huolimatta


Sinimusta (AKS:n ja IKL:n perinne) viheroikeisto osallistuu Tampereen yliopiston vaaleihin 2018 punämädän vaalirikoksista huolimatta

Oheisella videolla yllytämme = kiihotamme kansaa äänestämään ja toimimaan oikein punikkirikollisia syrjien Pro Patria Seppo Lehto ja Olli Heikkilää sekä muita Sinimusta Viheroikeiston ehdokkaita äänestäen:


2017 Tampereen punikkiyliopiston kommarihuorat syyllistyivät vakavaan demokraattisten vaalien rikkomiseen ehdokas Seppo Lehdon poistamisella ehdokaslistalta mielivaltaisin kommunistirikollisten tulkinnoin. Oppikaa nyt saatana omasta historiasta mitä tarkoittaa marxismileninismi ja sen tulkinnat työläisille ja yleensäkin eri ihmisille = orjuutta ja kusetusta.

----------------------


On valitettu Tamyn vaalirikoksesta Hämeen hallinto-oikeutteen. Vastaus on oheisen sähköpostin lupauksen mukaan tarkoitus saada elokuun 2018 loppuun mennessä. Tämä prosessi ja sen vetkuttaminen kertoo, että todelliseen demokratiaan on matkaa.

Lähde: 


Tamyvaaleista 2017


hameenlinna.hao@oikeus.fi

5.7.2018



-> minä

Hei,

sain asiaa käsittelevältä osastolta tiedon, että päätös pyritään antamaan elokuun 2018 loppuun mennessä. 



Terveisin 

Kaisa Laukka 
lainkäyttösihteeri 

Hämeenlinnan hallinto-oikeus / kirjaamo 
Raatihuoneenkatu 1 
13100 HÄMEENLINNA 
Puh. 029 564 2210 
Faksi 029 564 2269 
hameenlinna.hao@oikeus.fi


----

Sinimusta Viheroikeiston ehdokas Seppo Lehto Tampereen yliopiston edustajistovaaliehdokas 8.8.18  TTKK:n ruokalasta kuvia vaalikampanjan avaukseksena morottelee Herran siunausta opintojaan aloittaville
--------

Sinimusta (AKS:n ja IKL:n perinne) viheroikeisto osallistuu Tampereen yliopiston vaaleihin 2018


Yliopistovaaleissa Tampereella Tampereen yliopiston edustajistovaaleissa 2018 ehdokkaina oheisilla ehdokasnumeroilla (numerot kun ne saadaan): Olli Heikkilä Seppo Lehto Edustamme ympäristöarvot huomioivaa klassista oikeistoliberaalia ajattelutapaa. Tuomme vaihtoehdon valtavirtaiselle vihreälle ajattelulle, jossa ympäristöarvot uhrataan kulttuurimarxismin alttarille. Ryhmästämme löytyy vankkaa kokemusta mm. luonnontieteistä, yhdistystoiminnasta ja yhteiskunnallisesta aktivismista.
Ohessa alla kuva TTTK:n ruokalan pöydällä olevasta monikulttuurista paskaa vastustavasta julisteesta:


Seppo Lehto on samoin teemoin suojeluskunta-arvoin myös ehdolla eduskuntaan.
 Tutustu eduskuntavaalisivustoihinsa:





-------------

https://sinimustaviheroikeisto.blogspot.com/

Jatkamme Herran siunausta jakaen morotellen Tampereen yliopiston punamädättäjien kommunistista saastaa vastaan. Ko tulkintojen mukaan Suomi oli sotasyyllinen Ryssän hyökkäyssodissa ja Suomi velvoitettiin maksamaan ryöstäjälleen, murhaajalleen rosvosaalismaksuja aluemenetysten ja aluemiehitysten lisäksi olympiavuoteen 1952 saakka. Sellaista saastaa palvoon Tampereen Tamy:n nykyedustajisto ja Tampereen yliopisto stalinistinen saasta keskuudessamme. Hävetkää saatana tai hirttäkää itsenne! Spasiba.



--------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti