tiistai 31. lokakuuta 2017

Arvon Sanni Pietilä #punalippu liehu? Lehdistötiedote / press release Tamyn harhaiset tarkoitushakuiset tulkinnat vaarantavat vapaat vaalit yliopistovaaleissa Tampereella 2017

Arvon Sanni Pietilä #punalippu liehu?

Lehdistötiedote / press release Tamyn harhaiset tarkoitushakuiset tulkinnat vaarantavat vapaat vaalit yliopistovaaleissa Tampereella 2017

To: 
Tampereen yliopiston hallintojohtajaPetri Lintunen

Hallintojohtaja Petri Lintunen

Päätalo B212, puh. 050 301 9791
etunimi.sukunimi@uta.fi



Kaksinaismoralisminne punikkistalinismia tulkintoineen

Oksettava "natsitervehdys"-tulkintanne henkii vanhaa stalinismia ja miehitysvääryyttä alueillamme suojelevaa harhaista historiantulkintaa, mikä kuuluu sarjaan vieläkö raiskaatte lapsianne, hakkaatte vaimoanne?
Vastaa niin tai näin, niin leimaajan arvoton arvomaailma saa tuulta siipiensä alle?

Aivan kuten pulskasta tytöstä voidaan kysyä onko läski, raskaana vai ihanasti lihava, niin kauneus ja tulkinnat ovat katsojan silmässä?

Kuten kuvista näkee niin natsittelette tulkinnallanne Joulupukkia, entisiä ja nykyistä USA:n presidenttiä, sekä minua. Tulkintanne virheellinen ja kumpuaa kommunismin verisistä vääryyksistä kansakuntaamme kohtaan.

Laitoin aiemmassa vastauksessani liitteeksi riittävästi kuvamateriaalia. Otatteko nyt USA:n lähetystöön ja vaaditte USA:n presidenttiä luopumaan vastaavasta tervehtimisestä tai joulunavausten joulupukkeja?

Seppo Lehto moro on vanha yleimaailmallinen tervehdys hopi-intiaaneista Bellamytervehdykseen, vain kommarihuorat ja kaltaisensa itsenäisen Suomen perusoikeuksia demokratiaa halveksuvat tahot voivat reipasta ystävällistä tervehdystä diskriminoida vastoin Suomen lakia.

Puututte eritäin vainoharhaisesti perusoikeuksia loukaten (Tarkistakaa perusoikeuksien suoja ja syrjimättömyyslain kohdat) Seppo Lehdon normaaliin tervehdykseen.

Kuten sanottu lukuisat eduskunnassa istuvat kansanedustajat ovat lehtikuvissa somessa esiintyneet samoin tervehtien.

http://Sinimustaviheroikeisto.blogspot.fi
Seppo Lehto vaaliehdokas 73









---------------------------------

https://sinimustaviheroikeisto.blogspot.fi

-----------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti